Skip to main content

Vrem sa impartasim cu tine tot ce stim despre espressoare si cafea, astfel ca, pe blogul nostru vei gasi detalii despre cum functioneaza un espressor de inchiriat, dar si despre cate calorii contine un cappuccino, diferente intre cafeaua Robusta si Arabica sau cum ai putea depozita aceste boabe pentru a isi pastra prospetimea.

Iar daca nu ai gasit aici ce cautai, incearca pe pagina noastra de Facebook.

Odata cu dezvoltarea economica si adaptarea la standardele europene, companiile sunt din ce in ce mai preocupate de retentia angajatilor. Astfel, actiunile care vizeaza fidelizarea angajatilor devin esentiale. Constienti de toate acestea, am inteles ca rolul cafelei la locul de munca are o importanta deosebita. Datorita cafelei, angajatii pot fi mai productivi si mai implicati. Comunica mai mult, impartasesc ideile bune si sunt mai fericiti.

Astfel, am ales ca pe langa serviciul nostru de espressoare de inchiriat am ales sa oferim si informații utile despre mentenanta, timpul de raspuns, calitatea espressoarelor, a reglajelor si tipurile de bauturi preparate, cele mai potrivite echipamente si ingrediente complementare și sugestii pentru consumul de cafea la birou.

Ai nevoie de ajutor?