Skip to main content
Generale

Ce stim despre clientii nostri?

By 10 decembrie 2020No Comments
clientii nostri

Am facut o analiza a clientilor nostri, din care am sumarizat cateva concluzii.

Consum variat

Clientii si companiile cu care colaboram sunt reprezentate atat de companii mici, cu cativa angajati, cat si mari companii, dispuse pe mai multe etaje, avand sute de angajati. Consumul variaza intre 2 kg lunar sau peste 100 de kg, in cazul companiilor mari. Ca idee, dintr-un kg de cafea, se prepara in jur de 120 de cafele. Indiferent de consum, toti clientii nostri sunt la fel de importanti. De aceea, intervenim intotdeauna la fel de rapid atunci cand ni se solicita acest lucru.

Diverse domenii de activitate

Printre clientii nostri se numara  agentii de publicitate, de turism, banci, firme de IT, de consultanta, cabinete de avocatura, medicale, notariale, ministere, asociatii, hoteluri si multe altele.

Configuratii diverse de espressoare in comodat

Clientii nostri au optiuni diferite si in ceea ce priveste numarul de espressoare in custodie. Astfel, desi situatia ar fi impus un numar mai mare de espressoare pe care sa-l oferim, unii din clientii nostri au ales doar unul mare si robust. Si asta se intampla pentru ca uneori, spatiul poate fi o problema. Oricare ar fi optiunea clientului, noi ne luam angajamentul ca totul va functiona bine. De aceea, in situatia mentionata mai sus, este nevoie ca mentenanta sa se intample mai frecvent, in asa fel incat espressorul oferit in comodat sa functioneze optim.

Cu sau fara lapte

Toate espressoarele noastre inchiriate in sistem comodat/custodie folosesc cafea boabe si lapte natural. Asta inseamna ca pot prepara atat espresso si cafea, cat si cappuccino sau latte macchiato. Totusi, unii dintre clientii nostri sunt adeptii sloganului „keep it simple”. Aleg un sortiment 100% Arabica si prefera sa se rezume doar la espresso si cafea. Iar acestea pot fi perfecte doar daca avem grija ca reglajele aparatului sa fie optime.

Sortimente diverse

Regasim la clientii nostri toate cele 20 de sortimente pe care le oferim. Multe dintre ele au fost introduse in oferta ca propunere din partea acestora. Astfel, oferta noastra este vie si are parte constanta de transformari. Totusi, inainte de a introduce un nou sortiment in oferta, este nevoie de testarea noastra si de confirmarea mai multor clienti. Astfel, ajungem sa avem o oferta diversa cu 20 de sortimente, fiecare dintre acestea fiind potrivit unui grup din clientii nostri.

Serviciile pentru birou pe care le oferim garanteaza clientului nostru ca nu va merge niciodata la birou fara sa se bucure de o ceasca de cafea savuroasa (sau mai multe). Asadar, fii clientul nostru! Alege-ti cafeaua potrivita din cele 20 de sortimente pe care ti le punem la dispozitie si fa-ti diminetile frumoase! Noi ne ocupam de livrari si mentenanta, asa ca tie nu-ti ramane decat sa-ti savurezi cafeaua preferata. easycoffee.ro reprezinta un serviciu accesibil, pentru birourile care vor o cafea buna, cu un efort minim. Aparatele noastre sunt reglate impecabil, astfel incat sa poata satisface inclusiv cerintele cunoscatorilor.

Lasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor?