Skip to main content
Generale

Avantajele unui espressor in comodat

By 24 septembrie 2023septembrie 25th, 2023No Comments

Avantajele unui espressor in comodat sunt multiple. Le vom aminti pe cele mai importante in acest articol.

1. Cafea de calitate

Unul dintre avantajele unui espressor in comodat il reprezinta faptul ca vei avea certitudinea unei cafele de calitate. Un espressor premium si o cafea scumpa nu garanteaza o bautura buna. Este nevoie de nenumarate reglaje, in asa fel incat espressorul sa poata extrage maximum din cafea. Noi, cei de la easycoffee, suntem foarte atenti la aceste detalii. Astfel, te vei bucura de o cafea consistenta si savuroasa. Reglajele se refera la gradul de rasnire optim, temperatura si cantitatea rasnita. In plus, sortimentele de cafea pe care le propunem, sunt testate si apreciate de clientii nostri.

2. Economie de bani

Achizitionarea unui espressor de calitate poate fi o investitie costisitoare. Insa, cu un aparat in comodat sau custodie, te vei bucura de cafea de calitate, fara niciun cost initial. In plus, un espressor bine reglat, poate obtine aceeasi bautura savuroasa, insa cu un consum de cafea cu 20% mai mic. Concret, un espressor bine reglat poate prepara o bautura savuroasa cu doar 8 grame de cafea. Un altul, cu 10 sau 12 grame folosite, poate prepara o bautura slaba si fada, daca nu a fost reglat corespunzator.

Pe langa lipsa achizitiei initale si consumul mai mic de cafea, vei mai evita si alte cheltuieli. Solutii de curatare, lubrifianti, decalcifianti sau filtre, necesare intretinerii aparatului, vor reprezenta responsabilitatea noastra. Nu va fi nevoie sa cheltuiesti niciun ban pentru intretinerea aparatului de cafea.

3. Confort

Atunci cand apare o problema, nu trebuie sa suni nici la service, nici la garantie si nici sa cauti manualul pentru instructiuni. Fiecare espressor in comodat are un numar de telefon catre colegii nostri. Iar noi, fie te vom ajuta telefonic sa rezolvi situatia rapid, fie vom interveni in aceeasi zi, in cazul unei probleme tehnice mai serioase.

In plus, nu trebuie decat sa ne anunti daca ti se pare cafeaua prea arsa, prea tare sau prea slaba. Vom veni rapid la tine pentru a regla cafeaua exact pe gustul tau.

4. Accesibilitate

Ai acces la cafea de calitate in fiecare zi, oricand doresti. Nu va mai fi nevoie sa mergi in alte locuri pentru a-ti bea cafeaua. Vei avea parte de o experienta speciala chiar la tine la birou.

5. Reducerea consumului de hartie si plastic

Avantajele unui espressor in comodat sunt reflectate si in reducerea consumului de plastic si hartie. Avand o cafea buna la birou, nu va mai fi nevoie sa utilizezi pahare si recipiente de unica folosinta pentru cafea. Acest lucru are un impact pozitiv asupra mediului inconjurator. Mai multe detalii despre acest subiect, poti gasi aici.

6. Personalizare

Avantajele unui espressor in comodat se regasesc si in faptul ca noi iti vom putea oferi intotdeauna espressorul potrivit. Atunci cand iti cumperi propriu espressor, vei fi conditionat sa-l folosesti, indiferent daca se mareste echipa sau se muta o parte din colegi la un alt etaj. In cazul in care optezi pentru un espressor in comodat sau custodie, nu trebuie decat sa ne suni si sa ne soliciti un espressor mai mare. Daca ai deja unul mare si consideri ca ar fi mai potrivite doua medii, intrucat sunt doua bucatarii, nu trebuie decat sa ne soliciti asta, iar noi iti vom oferi solutia potrivita. Nu implica alte costuri pentru tine.

7. Intretinere

Espressorul in comodat include si intretinerea espressorului. Acest lucru elimina grija de a citi manuale, de a urmari tutoriale sau de a face decalcifieri. Sunt eliminate si riscurile ca in cazul unei probleme tehnice, sa ramana colegii fara cafea cateva saptamani, cat ar sta in service espressorul. Vom rezolva aceste probleme chiar in ziua in care ni le semnalezi.

Pentru mai multe informatii despre serviciile noastre de comodat pentru espressoare, te invitam sa consulti pagina noastra aici.

In concluzie, avantajele unui espressor in comodat pentru birouri, poate aduce numeroase beneficii. Reducerea costurilor, confort, accesibilitate si calitate superioara a cafelei, sunt doar cateva dintre acestea. De asemenea, vei avea colegi si colaboratori multumiti. Daca esti interesat de un espressor intr-un astfel de sistem, ne poti gasi aici.

Lasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor?