Skip to main content

Testeaza gratuit o gama variata de espressoare profesionale pentru birou, care satisfac atat cerintele birourilor si locatiilor mici, cat si nevoile companiilor mari. Pe langa espressoare, furnizam cafeaua boabe pentru birou si oferim servicii complete privind intretinerea aparatelor de cafea pentru birou.

Discuta chiar azi cu un reprezentant Easy Coffee si afla solutia perfecta pentru compania ta.

S.C. Global Leading S.R.L | J40/16537/2016 | RO36847910
TELEFON: +4 0754 222 132
testeaza gratuit espressoarele easy coffee

Testeaza gratuit espressoare pentru birou de la Easycoffee

Cui ne adresam

Oferim espressoare pentru birou companiilor cu cel putin 10 angajati, care doresc sa beneficieze de o cafea de calitate, servicii ireprosabile, espressoare cu cafea boabe functionale si reglate optim.

Din experienta noastra, in ceea ce privește cafeaua de la birou, companiile se confrunta cu mai multe situatii:

  • au propriul espressor care deseori are probleme tehnice si/sau care nu prepara cea mai buna cafea.
  • au deja un furnizor, care insa nu ofera cele mai bune servicii
  • au deja un espressor in sistem comodat, insa calitatea cafelei lasa de dorit, neexistand nici diversitate in privinta sortimentelor de cafea
  • utilizeaza espressoare pentru birou cu capsule (care contin aditivi si potentiatori de aroma) si exista dorinta pentru o soluție sanatoasa
  • se consuma cafea la filtru/ibric, se pierde timp, iar cafeaua nu este apreciata

Asadar, birourile si companiile care se regasesc in situatiile mai sus mentionate reprezinta principalii noștri potentiali clienti. Datorita echipamentelor de calitate, diversitatii sortimentelor de cafea boabe si serviciilor oferite, putem rezolva cu succes problemele tuturor acestor companii.

Testeaza gratuit

Te convingi astfel de calitatea cafelei si a aparatului de cafea in comodat.

Testeaza gratuit un espressor in comodat si serviciile noastre pentru cateva zile, chiar la biroul tau, fara niciun cost! Ai posibilitatea astfel sa ne cunosti, sa te bucuri de o cafea buna impreuna cu toti colegii tai si bineinteles, te poti convinge de calitatea serviciilor noastre si a automatelor de cafea pentru birou. De asemenea, daca in primele două luni vei constata că nu ne-am tinut promisiunile, poti renunta fara niciun cost!

    Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

    Ai nevoie de ajutor?