Skip to main content
Generale

Espressor de inchiriat de la easycoffee – 9 motive relevante

By 7 octombrie 2020decembrie 12th, 2020No Comments
Saeco Royal - espressor inchiriat

Niciun espressor de inchiriat nu seamana cu altul. Unele dintre ele au recipiente mai generoase, fiind destinate unui consum mai mare, altele sunt potrivite pentru spatii mai mici, in care consumul este de doar cateva cafele pe zi. Unele au butoane clasice, altele au ecran tactil. Totusi, sunt cateva asemanari importante, pe care le vom evidentia in continuare.

Folosesc ingrediente naturale

Toate folosesc cafea boabe si lapte proaspat. Am evitat espressoarele cu capsule sau espressoarele care folosesc  prafuri si alti substituenti pentru diferite bauturi, care nu mai au nicio legatura cu cafeaua.

Te poti baza pe ele

Orice espressor de inchiriat este fiabil si apreciat de clientii nostri. In plus, in functie de consum, iti vom oferi espressorul potrivit. Daca va fi necesar, iti vom oferi mai multe espressoare, in asa fel incat sa nu existe riscul de a se strica sau de a se crea coada in jurul unui singur espressor.

Prepara bauturi personalizate

Poti selecta proportiile dintre lapte si cafea, in asa fel incat sa te bucuri de cafeaua perfecta pentru tine.

Ofera diversitate

Indiferent de modelul de espressor de inchiriat ales, vei avea parte de aceleasi ingrediente: cafea boabe si lapte natural. Pentru espressoarele noastre, noi propunem o oferta cu peste 20 de sortimente, insa, suntem deschisi si catre altele. De-a lungul timpului, ne-am ascultat clientii si am actualizat mereu lista de sortimente. De asemenea, avem espressoare de diferite forme si capacitate, in asa fel incat sa iti oferim modelul sau modelele de care ai nevoie.

Sunt compacte

Espressoarele noastre sunt compacte si inteligente. Astfel, avem grija de spatiul din bucataria ta. In plus, iti vom oferi exact acel model care se potriveste cel mai bine consumului, nevoilor si spatiului din bucatarie.

Usor de utilizat

Toate espressoarele au ecran color, astfel incat sa poata fi folosit cu usurinta de oricine. De asemenea, toate au functie de autocuratare si mesaje explicite atunci nu mai au cafea sau apa.

Prietenoase cu mediul

Dupa maximum 3 ore de neutilizare, ele intra in stand by, ceea ce se inseamna economie de energie. De asemenea, spre deosebire de espressoarele pe capsule, acestea nu genereaza plastic si aluminiu dupa fiecare cafea preparata. Poti gasi aici mai multe detalii despre efectele nocive ale capsulelor de cafea.

Ofera aceeasi calitate

Indiferent de model sau de marime, orice espressor de inchiriat prepara cafeaua la aceeasi calitate. Ne luam angajamenutl ca vom regla cu profesionalism cantitatea de cafea rasnita, temperatura sau gradul de rasnire al cafelei, aspecte esentiale pentru o cafea perfecta. Bineinteles, vom tine cont de toate sugestiile tale.

Sunt automate

Asta  inseamna ca pot prepara rapid atat espresso, cat si cappuccino, la o simpla apasare de buton. Asa cum am mai mentionat, au functie de autocuratare si intra singure in stand by. Astfel, te poti bucura de o cafea perfecta cu un efort minim. In plus, fiecare espressor de inchiriat poate prepara doua cafele simultan.

Lasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor?