Skip to main content
Generale

Espressor pentru birou de la easycoffee – 15 avantaje incontestabile

By 1 octombrie 2018No Comments
espressor pentru birou

1. Ingrediente naturale

Fiecare espressor pentru birou functioneaza cu cafea boabe si lapte natural. Incurajam folosirea ingredientelor naturale si evitam capsulele sau alte prafuri care inlocuiesc cafeaua sau laptele. De regula, acestea mai contin si aditivi si potentiatori de aroma. Un articol complet despre efectele nocive ale capsulelor de cafea poti gasi aici.

2. Platesti doar cat consumi

Espressorul este oferit in comodat, deci nu te va costa nimic. Fiecare espressor pentru birou are contor intern care inregistreaza toate cafelele preparate. Vei plati doar numarul de cafele consumate. Nu exista vreun alt cost sau vreo conditie legata de un numar de kilograme lunar. Asta inseamna ca nu vei ajunge sa platesti si sa depozitezi multe kilograme de cafea, doar pentru ca te-ar conditiona abonamentul lunar.

3. Peste 6 ani experienta in domeniu

In aceasti ani ne-am ascultat clientii, am studiat piata noastra si cea internatonala, ne-am actualizat in permanenta modele de espressoare si sortimentele de cafea, astfel incat sa putem oferi echipamente noi de calitate si in acelasi timp sortimente variate, care sa satisfaca toate exigentele si toate segmentele de consumatori.

4. Peste 200 de companii in portofoliu

Angajatii acestor companii se bucura zilnic de o cafea buna si servicii ireprosabile. Ii intrebam periodic daca sunt fericiti si ii incurajam sa ne spuna daca ii nemultumeste ceva. Faptul ca aceste companii continua sa lucreze cu noi dupa multi ani, reprezinta garantia ca serviciile si produsele noastre satisfac cerintele acestora.

5. Diversitate

Oferim peste 20 de sortimente de cafea boabe si 10 modele de espressoare pentru birou. Indiferent de numarul angajatilor, de exigentele acestora, de buget, avem solutia potrivita.

6. Fara riscuri

Daca in primele doua luni vei constata ca nu am respectat ce am promis, poti renunta la colaborarea cu noi, fara a achita absolut nimic, nici macar cafeaua consumata.

7. Espressor pentru birou reglat corespunzator

Cel mai bun sortiment si cel mai bun espressor pentu birou nu garanteaza o cafea buna, intrucat nu toate sortimentele de cafea au aceeasi consistenta si compozitie. De aceea, espressorul trebuie reglat pentru sortimentul folosit. Reglajele se refera la gradul de rasnire, cantitatea rasnita si temperatura apei infuzate. Fara aceste reglaje, cafeaua ar putea fi prea arsa sau prea slaba. Echipa noastra este specializata in toate aceste detalii, astfel incat sa va puteti bucura intotdeauna de o cafea savuroasa.

8. Intretinere lunara pentru fiecare espressor pentru birou

Mentenanta chiar se intampla lunar. Igienizam si curatam aparatele, lubrifiem anumite componente pentru a functiona corect si decalcifiem aparatele atunci cand este necesar.

9. Echipamente complementare

Oferim gratuit racitoare de lapte, solutii si sampoane speciale pentru curatarea dispozitivului de spumare, cesti albe, astfel incat experienta ta sa fie competa si efortul minim. Acestea sunt oferite gratuit.

10. Componente inlocuite periodic

Inlocuim periodic dispozitivul de spumare (cappuccinator) sau furtunurile prin care trece laptele pentru a prepara spuma. Ne asiguram astfel ca nu vor fi probleme legate de igiena si ca spuma va fi intotdeuna consistenta si cremoasa. In plus, ne vom asigura ca pe vasul de apa nu sunt depuneri de calcar sau de alta natura.

11. Pasiune

Credem in serviciul pe care il oferim! Suntem pasionati de munca noastra si foarte fericiti cand oamenii se bucura la birou de o cafea buna! Suntem constienti ca pe plan local mai sunt multe de imbunatatit in ceea ce priveste calitatea cafelei oferita angajatilor. De aceea, inarmati cu pasiune si disponibilitate pentru multa munca, oferim zilnic catre tot mai multi oameni o cafea naturala si savuroasa.

12. Consultanta

Ce sortiment nou si bun ne mai aduceti si noua? Ce alt espressor pentru birou ne puteti oferi pentru ca ne-am mutat intr-un sediu mai mare? Ce facem pentru ca ne-a aparut mesajul X pe ecran? Genul de intrebari ca acestea apar frecvent in randul clientilor nostri. Pentru toate, venim catre clientii nostri cu raspunsuri complete si surprize placute. Iar echipa noastra este disponibila intotdeauna.

13. Espressoare identice de back-up

Atunci cand un espressor pentru birou se defecteaza si necesita inlocuire, clientii nostri primesc in schimb un model similar. Astfel, se bucura de aceeasi cafea si acelasi confort. Si asta se intampla repede, de cele mai multe ori chiar in ziua in care am fost informati de situatie.

14. Flexibilitate

Espressoarele noastre pentru birou au contor intern, astfel incat vei plati doar numarul de cafele consumate. Iti vom lasa atata cafea cat vei considera ca este necesara si vom veni la tine la birou atunci cand se va termina aceasta sau atunci cand vei considera ca este mai convenabil pentru tine.

15. Adaptabilitate

Indiferent daca vrei un espressor pentru birou mare, pentru 70 de angajati sau 3 mai mici pentru aceeasi angajati mutati pe 3 etaje, avem solutia potrivita. Nu costa niciodata nimic o astfel de schimbare. Este responsabilitatea noastra ca oamenii sa se bucure de o cafea buna si un confort pe masura. In plus, poti oricand sa ne soliciti un alt sortiment de cafea din cele 20 pe care le oferim sau poti opta pentru mai multe sortimente simultan.

Lasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor?