Skip to main content
Generale

De ce oferim espressoare Saeco Philips?

By 3 august 2020august 11th, 2020No Comments
espressoare Saeco Philips


De ce oferim in custodie / comodat modele de espressoare Saeco? Ce le face speciale? Cum a aparut asocierea acestor doua marci: Saeco si Philips?

Saeco – momente cheie in istoria companiei

Compania Saeco a fost infiintata in 1981, in Italia.

In 1985 lanseaza primul espressor automat pentru uz casnic, numit Saeco Superautomatica.

In 1996 lanseaza Cappuccinatore, primul espressor care prepara cappuccino acasa. Acest aparat de cafea era dotat cu un dispozitiv automat de spumare a laptelui, ceea ce permitea prepararea unui cappuccino perfect, intocmai ca intr-o cafenea italiana.

Aparatele de cafea Saeco fabricate dupa 1998 au functia de preinfuzare. Aceasta permite umezirea prealabila a cafelei rasnite, astfel incat ulterior, cand apa infuzata cu presiune va trece prin cafeaua rasnita, sa  poata extrage cele mai delicate arome din cafea.

In 1999 au cumpărat compania Gaggia, o alta companie de traditie in domeniul aparatelor de cafea.

In 2004 se lanseaza rasnitele ceramice. Spre deosebire de cele cu cutite de metal, acestea se incing mai putin. Acest lucru evita arderea cafelei in momentul rasnirii, ceea ce inseamna ca gustul cafelei preparate nu va avea de suferit.

In 2011, Saeco este  certificata de catre Asociatia Degustatorilor Italieni pentru espresso, cappuccino si latte macchiato.

Saeco devine Philips

In 2009, compania Saeco este vanduta catre producatorul olandez de electrocasnice Philips. Asadar, Philips preia si brandul Saeco. Totusi, in 2017, Philips a vandut divizia de espressoare Saeco profesionale (cele de clasa medie sau mare) catre N&W Global Vending, redenumita ulterior Evoca Grup. Cele de clasa mica, vor ramane in grupul Philips si vor fi comercializate sub acest nume.

De ce oferim espressoare Saeco?

In portofoliul nostru se regasesc atat espressoare Saeco de clasa mica, cat si cele de clasa medie sau mare. Pentru a nu crea confuzie, am preferat sa folosim doar denumirea Saeco, un brand care se confunda cu aparatele de cafea. Toate espressoarele noastre folosesc cafea boabe si lapte natural si beneficiaza de inovatiile mai sus mentionate. Asta inseamna ca pot prepara atat espresso, cat si cappuccino sau latte macchiato.

Clientii nostri ne confirma zilnic ca aparatele pe care le-am oferit in custodie sunt fiabile, prepara o cafea excelenta si sunt usor de utilizat. Aceste motive ne demonstreaza ca am facut alegerile corecte si ne dau incredere sa continuam pe acelasi drum. Daca vrei sa afli mai multe despre espressoarele noastre, contacteaza-ne sau intra pe pagina dedicata aparatelor de cafea.

Lasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor?