Skip to main content
Generale

Ce aparate de cafea pentru birou sa alegi?

By 29 aprilie 2018mai 8th, 2018No Comments
aparate de cafea pentru birou

Aceste aparate de cafea pentru birou au devenit o necesitate pentru orice companie, indiferent de numarul de angajati. Vor deveni omniprezente, iar atunci cand vei vrea sa inchiriezi, sa cumperi sau poate sa inlocuiesti espressorul actual, este bine sa stii ce sa alegi. Te ajutam in acest sens si iti oferim informatiile necesare, astfel incat sa iei cea mai buna decizie.

1. Sa arate si sa functioneze foarte bine

In primul rand, este esential sa prepare o cafea savuroasa.  In acest sens, trebuie in primul rand reglat gradul de rasnire. Pe langa acesta, aparatele de cafea pentru birou trebuie sa aiba functii pentru reglarea  cantitatii de cafea rasnita si a bauturilor ( spre exemplu, in functie de cestile si canile aflate in respectiva locatie), astfel incat toti colegii sa fie fericiti si multumiti.

In acelasi timp, trebuie sa aiba un design modern, sa se incadreze cromatic in locul unde este instalat si nu in ultimul rand, sa fie ingrijit. Va face parte din viata ta si nu te vei simti confortabil daca vei utiliza zilnic un espressor invechit sau insalubru.

2. Sa fie usor de utilizat                                                                                               

Aparatele de cafea pentru birou trebuie  sa aiba ecran color si sa afiseze eventualele probleme sau necesitati. Astfel, orice angajat, indiferent de functie, varsta sau nationalitate sa poata intelege cu usurinta mesajul afisat. Espressorul ar trebui sa intre singur in stand by dupa cateva ore de inactivitate. Astfel, nu va trebui inchis de o persoana la finalul zilei.

3. Sa fie usor de curatat

Ideal este ca recipientele pentru apa, cafea sau acela de reziduuri sa fie generoase. Ele pot fi umplute (sau golit in cazul celui de reziduuri) la inceputul zilei, iar apoi nu va mai fi necesara prezenta cuiva la espressor. Bineinteles, este  important ca aparatul de cafea sa fie adaptat consumului si numarului de angajati din respectiva locatie. De asemenea, este necesara functia de autocuratare, astfel incat sa nu fie nevoie de nicio interventie dupa prepararea cafelei .

4. Sa foloseasca doar cu  ingrediente naturale

Intr-adevar, oamenii prefera acele aparate de cafea pentru birou care prepara cafea din ingrediente naturale, cum ar fi cafeaua boabe si laptele natural. Este un trend mondial  prin care oamenii incearca sa renunte la tot ce este nesanatos, la aditivi, potentiatori de aroma (care se pare ca se regasesc in capsulele de cafea) sau alti compusi chimici, pentru a consuma doar produse  sanatoase.

5. Sa poata prepara mai multe tipuri de bauturi pe baza de cafea si lapte.

Oamenii vor sa bea atat cafea, cat si espresso, cappuccino sau latte macchiato, cu un minimum de efort. Ideal este ca aceste aparate de cafea pentru birou sa prepare toate aceste bauturi (si nu numai), doar apasand un buton.

 

Compania noasta ofera de peste 6 ani aparate de cafea pentru birouri.  In aceasta perioada ne-am ascultat clientii care beneficiaza de espressoare in comodat si am actualizat in permanenta modelele disponibile. De aceea, indiferent de numarul angajatilor, de cum sunt acestia dispusi pe etaje, de ce preferinte au, iti vom putea oferi espressorul de cafea potrivit.

Lasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor?