Skip to main content
cafea

Ziua Mondiala a Cafelei

By 7 octombrie 2019No Comments
Ziua Mondiala a Cafelei

Ziua Mondiala a Cafelei se sarbatoreste in fiecare an pe intai octombrie. Cafeaua este cel mai tranzactionat produs din lume, dupa petrol. De asemenea, este cea mai consumata bautura din lume, dupa apa. Se consuma zilnic peste 2 miliarde de cesti de cafea, astfel ca ziua mondiala a cafelei este pe deplin indrepatita sa existe. Nu este inca o sarbatoare in care oamenii sa nu fie nevoiti sa mearga la serviciu, insa s-ar mai putea lucra la asta. Pana atunci, ai putea sarbatori Ziua Mondiala a Cafelei in mai multe feluri.

Incearca o noua cafea

Poti incerca un sortiment nou, o cafea mai aromata, mai tare sau una decofeinizata de care sa te bucuri seara. De asemenea, poti incerca si un alt tip de bautura pe baza de cafea, cum ar fi un latte macchiato sau poate chiar un irish coffee. Este intotdeauna bine sa avem parte de noi experiente. Daca ai nevoie de ajutor sau consultanta, contacteaza-ne si iti vom oferi sugestii despre sortimentele de cafea sau despre tipurile de bauturi.

Invita un prieten bun la o cafea

Poate fi un prilej bun sa te reintalnesti cu un prieten pe care nu l-ai vazut de ceva vreme. Cafeaua apropie oamenii, avand un important rol social, pe care n-ar trebui sa-l neglijam.

Daruieste o cafea

Vremea nu mai este la fel de prietenoasa, astfel ca, o cafea calda, oferita cuiva pe strada, s-ar putea sa fie o surpriza foarte placuta si deloc costisitoare.

Solicita un espressor de la easycoffee.ro

Totusi, cea mai buna varianta de a sarbatori Ziua Mondiala a Cafelei este sa solicitati un espressor de la easycoffee.ro. Astfel, te vei bucura zilnic de un espresso de calitate sau de un cappuccino savuros, avand impresia ca in fiecare zi este Ziua Mondiala a Cafelei. Vom avea grija  ca espressorul in comodat sa fie bine reglat si bine intretinut. De asemenea, iti vom oferi si un set cadou de cesti albe, recipientul perfect pentru bautul cafelei.

Lasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor?