Skip to main content
cafea

De ce sa optezi pentru un espressor inchiriat in sistem comodat?

By 24 martie 2018septembrie 16th, 2020No Comments
espresso si cappuccino la birou preparate la un espressor inchiriat
Fie ca vrei sa optezi pentru un espressor inchiriat in sistem comodat, fie ca decizi achizitia unuia, un espressor la birou este indispensabil. Cafeaua este a doua cea mai consumata bautura din lume. O cafea buna la birou iti va face colegii si clientii fericiti. De asemenea, este un partener si un ajutor de nadejde in derularea proiectelor companiei. Multi colegi fac parte din generatia „Millennials”, iar studiile arata ca acestia sunt extrem de atenti la cafeaua pe care o consuma. Ei prefera sortimente de calitate care sunt produse protejand mediul. Mai multe detalii despre acest subiect poti gasi aici. Asadar, ai motive reale pentru a avea un espressor la birou si implicit, o cafea buna.
Daca intentionezi sa achizitionezi un espressor, tine cont ca un aparat de cafea are nevoie de ingrijire si mentenanta constanta. Am scris un articol despre problemele cu care te confrunti daca vrei sa iti cumperi un espressor. Il poti gasi aici. Daca ai deja un furnizor si nu esti multumit, daca nu te descurci singur cu propriul espressor, te incurajam sa iei in considerare servicii profesionale oferite de o companie specializata. Gasesti mai jos cateva din beneficiile unui espressor inchiriat:

1. Fara bataie de cap

Te vom ajuta sa alegi espressorul potrivit, adaptat consumului si nevoilor tale. Daca pe parcursul colaborarii situatia impune un espressor inchiriat mai mare, mai mic sau un espressor suplimentar, o vom rezolva fara niciun alt cost. Daca ceva nu merge bine, un simplu telefon catre noi este suficient. Gasesti numarul de telefon pe fiecare espressor. Solutionam problemele in aceeasi zi sau in maximum 24 de ore.

2. Te bucuri de diversitate

Ai posibilitatea sa alegi din peste 20 de sortimente de cafea boabe si 10 modele de espressore pentru birou. Astfel, avem solutia potrivita indiferent daca iti place sa bei un espresso cremos, o cafea decofeinizata sau un cappuccino savuros cu spuma consistenta din lapte natural. De asemenea, pe parcursul colaborarii iti vom face sugestii despre noi tipuri de cafea sau noi solutii. Vei evita astfel saturatia fata de un anumit sortiment sau fata de acelasi espressor inchiriat.

3. Salvezi timp si bani folosind un espressor inchiriat

Noi instalam echipamentele. Ne ocupam de livrari, de eventualele probleme tehnice, de intretinerea espressoarelor (lubrifierea componentelor interne, decalcifiere, igienizare), de reglarea corespunzatoare a gradului de rasnire. Prin comparatie, daca la birou ai avea un espressor achizitionat si ar avea o problema, la service ar sta in jur de 2-3 saptamani.

In plus, iti vom oferi gratuit si echipamente complementare. Acestea pot fi racitoare de lapte, solutii pentru curatarea dispozitivului de spumare a laptelui si altele.

4. Creezi un mediu placut la birou

O cafea de calitate la birou stimuleaza colaboarea dintre colegi si impartasirea ideilor bune. De asemenea, studiile stiintifice au demonstrat ca atunci cand cafeaua este consumata cu moderatie la locul de munca, productivitatea creste semnificativ. Practic, angajatii vor fi mai productivi si mai fericiti.
Daca ti-ai conturat ideea de a avea un espressor inchiriat, de ce sa nu apelezi la easycoffee.ro? Vei economisi timp si bani si vei evita toata bataia de cap aferenta. In plus, poti testa gratuit serviciile noastre, chiar la biroul tau.

Lasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor?