Skip to main content
cafea

3 motive pentru care cafeaua pentru birou ar trebui sa vina de la un furnizor specializat

cafeaua pentru birou

Consideram ca sunt multe motive pentru care cafeaua pentru birou trebuie sa vina de la un furnizor specializat. Iata 3 dintre ele:

 Numar mare de produse

Oferta noastra include peste 20 de sortimente de cafea si 10 modele de espressoare. Initial aveam in oferta cateva sortimente si doua modele de espressoare. Pe parcurs,  am primit sugestii de la clientii nostri, am studiat piata si am testat diferite aparate de cafea sau noi sortimente. Cele care au primit pareri pozitive, au fost introduse in oferta. Astfel, toate tipurile de cafea si toate aparatele pentru birou sunt apreciate de clientii nostri si au fost testate in prealabil.

Servicii superioare

Un furnizor dedicat precum easycoffee ofera servicii superioare in toate aspectele ce tin de cafeaua pentru birou. Aici sunt incluse rapiditatea in livrarea produselor si in interventiile tehnice, intretinerea espressoarelor, igienizarea lor, reglarea corespunzatoare a echipamentelor, consultanta privind utilizarea aparatelor de cafea sau a sortimentelor, oferirea de echipamente conexe. De aceea, este foarte important ca atunci cand incepeti o astfel de colaborare sa discutati despre toate aceste detalii.

Un espressor de cafea nu este ca un alt electrocasnic care trebuie doar bagat in priza. Practic, un aparat de cafea este ca o mica fabrica pentru prepararea cafelei. Este necesar sa fie reglat gradul de rasnire (pentru fiecare sortiment) sau cantitatea rasnita, ceea ce nu este deloc usor. De asemenea, aparatul are nevoie de reglarea duritatii apei sau a temepraturii. Fara acestea, fie cafeaua pentru birou nu va fi savuroasa, fie exista riscul ca espressorul sa se strice. In plus, trebuie curatat, lubrifiat, decalcifiat si igienizat.

De aceea, in decizia de a gasi furnizorul potrivit, n-ar trebui sa primeze doar pretul. Spre exemplu, easycoffee ofera intotdeauna testare gratuita. Asta inseamna ca venim la tine la birou cu un aparat de cafea (sau mai multe) si cu sortimentele pe care ni le-ai solicitat. Ne vei cunoaste, te vei bucura pentru cateva zile de o cafea buna si vei testa functiile espressorului. De asemenea,  te incurajam sa neintrebi detalii despre sortimente, reglaje, detalii tehnice sau orice altceva consideri tu important.

Doar asta facem

Cafeaua pentru birou este tot ceea ce oferim. N-am vrut sa ne extindem in multe industrii, iar apoi sa nu mai excelam in niciuna. Vrem sa fim cei mai buni in ceea ce facem. De aceea, ne rezumam la a oferi cea mai buna cafea la birou. Foloseste formularul de contact sau da-ne un telefon si convinge-te!

Lasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor?